top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

YouTube

Visi žino kas yra YouTube (jeigu tu nežinai... ką tu apskritai internete veiki?! Eik toliau po akmeniu tupėk.) Šis tinklalapis yra įžymus dėl keistų vaizdo įrašų, muzikinių klipų bei žmonių, vadinamų YouTuber'iais.

Visų pirma, norėčiau aptarti mūsų visų mėgstamus juokingus vaizdelius, kurių YouTube BEGALO daug. Žinoma, juos labai linksma žiūrėti, BET. Kam į galvą galėtų ateiti mintis įkelti video, kur jo draugas (ar šeip pažįstamas) keiktusi ir verstu tave išeiti iš mašinos. (https://youtu.be/mKtq6Ii7rNQ)

KAM? KAIP? KODĖL? UŽ KĄ? Pasižiūrėjus tokių vaizdelių prarandu pasitikėjimą žmoniją. Ir aš nejuokauju.

Muzikiniai klipai. Pastaruoju metu jie labai pasikeitė. Į blogąją pusę (tai tėra mano nuomonė, gal kam nors jie pradėjo patikti labiau, idk). Dabar tam, kad surinktų daugiau peržiūrų įžymybės filmuojasi vos ne nuogos. Ir paaiškina tai tuo, kad jie išmoko mylėti save, kad dabr jie priima save tokiais, kokie jie yra. Mylėti save ir užsidirbti pinigus už peržiūras yra du visiškai, kartoju VISIŠKAI, skirtingi dalykai.

Na, ir pagaliau atėjome prie mano mylimų Youtuber'ių, kurie, mano nuomone, paverčia YouTube geriausia vieta pasaulyje. Yra daug skirtingų Youtuber'ių, kurie filmuoja visiškai skirtingus video. Vieni filmuoja savo kasdienį gyvenimą (daily vloggers), kiti žaidimus (gamers, let's players), treti makiažo bei gaminimo pamokas (beauty bloggers), ketverti tiesiog kalba apie savo gyvenimą arba bando prajuokinti darydami kvailus dalykus (video bloggers) (bent jau aš nežinau kito jų pavadinimo). Be galo mėgstu žiūrėti įvairiausius video bei pati galvoju kada nors pradėti savo YouTube kanalą (rusų kalba, nes tada potenciali auditorija yra daug didesnė). Manau, tai yra tobulas hobis, be to, tarp rusiškų Youtuberių beveik nėra merginų, kurios filmuotu paprastus, linksmus, kvailus video, o ne makiažo pamokas.

Apibendrindama noriu pasakyti, kad YouTube yra labai įdomus bei sparčiai populiarėjantis tinklalapis, kuris po truputį išstumia TV iš mūsų gyvenimų, todėl visko, ko ten yra aprašyti neįmanoma. Bet aš stengiausi!

Diana x

bottom of page